Links for dykkere til dykker rejser.

Links- Dykkerrejser

Atlantis Rejser er et rejsebureau med speciale i dykkerrejser. De er selv dykkere og har mange års erfaring fra rejsebranchen. Ethvert rejsebureau kan arrangere en billig charterrejse, men kun få rejsebureauer har den ekspertise, der skal til for at arrangere en vellykket dykkerrejse. Vælger du Atlantis Rejser, er du sikker på, at du rejser med eksperterne på området.
Discover Dive Team tilbyder dykkerrejser og viser sidste-øjebliks restpladser  på fly til især Rødehavet. Logga
Sportköfunarskóli Íslands er dykkercentret hvis du vil prøve de helt fantastiske dyk i Island. Tomas taler endda dansk.

www.dive.is

Oanda  er stedet du hurtigt og nemt omregner alle former for valuta, uanset hvad du vil beregne fra og til. Check prisen helt nøjagtigt med denne simple omregningsside
Shore Diving er en hel ny side med beskrivelser af stranddyk over hele verden. Siden bliver løbende opdateret med nye dykkersteder fra eksotiske rejsemål.
Udenrigsministeriets rejsevejledninger for at hjælpe danske turister med at undgå lande og områder med særlig risiko på grund af krig, risiko for terrorisme, borgerlige uroligheder, naturkatastrofer, kriminalitet og lignende.
World Travel Guide er stedet med alle de informationer du har behov til din næste rejse. Klima, befolkning, religion, seværdigheder, byer, hovedstad ja kort sagt alt hvad du kan komme i tanke om at spørge om kan du få svar på her. Der ud over kan du checke flyafgange og ankomster her fra også.