Polterabenddyk, Genopfriskning, Prøvedyk og andre specialarrengementer

Special arrangementer

Opdriftskontrollen kan altid blive bedreOpdrifstkontrol / afbalancering emnedyk. Har du brug for at smide nogen kilo (på blybæltet naturligvis)? Få en bedre opdriftskontrol. Styr din opdrift udelukkende med lungerne. Bær mindre vægt. Komme nemmere i og op af vandet.  Vi anbefaler vores emnedyk i opdriftskontrol. Dykket er udviklet af os. Efter en teoretisk gennemgang af de forhold, der har indflydelse på vores opdrift, går turen ud i vandet til praktisk afprøvning. Inden du starter dykket kontroller vi, at du er helt korrekt afbalanceret.  Dette er ikke et kursus, men et lærerigt dyk, du kan glæde dig til. Tag med og se hvor meget nemmere du kan dykke. De fleste smider imellem 3 og 7 kilo bly. 99% af alle dykker bruger for meget bly. Skal du blive helt perfekt på opdriftskontrol, anbefaler vi vores afbalancerings uddannelse Peak Performance Buoyance Specialty. Abonner på vort og se Kalender. Pris fremgår af kalenderen.

Kontrol af opdriften opnås på afbalancering specialty. Lær afbalancering under trygge forhold. Smid nogle kilo på et kursus i afbalancering.

Dykketure afholdes ikke så ofte, men når de holdes, har vi altid et eller andet anderledes ved turen. Abonner på
vort og se Kalender.  Pris fremgår af kalenderen.

  Se weekend tur 

Polterabend dyk. Skal din ven/veninde giftes? Vis vedkommende den spændende verden under havets overflade.  Vi mødes på det aftalte sted, det kan være ved Cafe Jorden Rundt i Charlottenlund, Amager Strandpark eller et helt tredje sted. Der venter en stor oplevelse for den lykkelige. Varighed ca. 1 - 1,5 time. Dykketid ca. 20-30 minutter. Max dybde 3 meter. Fine bundforhold med småfisk, krabber, sandorme, ålegræs mv. Inklusiv instruktør, introduktion til dykning, komplet dykkerudstyr samt et dyk i åbent vand. Vi ordner pakning, transport og vask af udstyr. Inklusive diplom for udført dyk. Pris kr. 750,00. Ofte leverer vi billeder fra dykningen uden beregning. Send os en Oplevelsesgave til en pris på kr. 750. Polterabenddyk fra stranden. Egen instruktør.


Prøvedyk
. Er du usikker på om dykning er noget for dig? Hvorfor binde dig for et helt kursus, hvis du ikke kan lide at dykke? Prøv dykning først. Inklusiv egen instruktør, introduktion til dykning, komplet dykkerudstyr samt et dyk i havet. Pris kr. 750,00. Send os en

 

Gruppe arrangementer. Skal firmaet på "kick off" eller skal du arrangere næste udflugt for vennerne. Få en fælles oplevelse der vil blive talt om i mange år. Snak med os om et gruppe arrangement i svømmehal eller havet. Indhold efter aftle med udgangspunkt i beskrivelse af polterabenddyk. Send os en

Genopfriskning. Er det lang tid siden at du har dykket? Har du aldrig dykket i Danmark? Er du lidt usikker på tegnene? Hvad var nu ind og ud knappen på inflatoren? Tænker du: "Hvordan samlede jeg grejet? Hvad vej var det nu vægtbæltet skulle vende?" Kniber det lidt med dykkerteorien og de fysiske love? 

Måske er det på tide med genopfriskning under trygge forhold. Der er ingen eksamen på dette kursus, kun opdatering af din viden og din erfaring. 

Gennemgang af teori (ca. 1,5 - 4 timer) med fokus på dine svage områder, ekstra opmærksomhed på tricks til styring af opdriften samt gennemgang af små ting der gør din dykning bedre.

Genopfriskningsdyk i bassin eller hav (ca. 2 timer) med instruktør, hvor du laver nogen af de øvelser, du kender fra dit Open Water Diver kursus og træner din opdriftskontrol. 

Vi har flere alternative løsninger f.eks. dykning i svømmehal eller dykning i havet, almindelig genopfriskning eller udvidet genopfriskning. Genopfriskning hos dyk.nu er udgaven, som også gør dig til en bedre dykker med en bedre opdriftskontrol. 

Ring eller e-mail os, så finder vi den rette løsning, til den pris og de dage der passer
dig. Send os en . Prisen varierer efter type genopfriskning og hvor mange der er på holdet. Typisk fra kr. 750,00 til kr. 1.800,00.
Genopfriskning dykning.  Opfriskning af dykkerlærdom. Lær metoderne til styring af stress. Genopfrikningsdyk i bassin og hav. Fornyele af viden. Optræningsdyk. Genoptræningsdyk når det passer dig.

Eget skema

Til side top 
Til forside